Към последен брой »
Архив (Бр. 11 (110) 2008г. )

Хороскоп


ОВЕН
Сега е време да работите и да стартирате. Не бива да пропускате шанса си, той ще ви помогне да стъпите здраво на краката си. Трябва да решите спорни въпроси в семейството си. Не мислете, че винаги сте прави. Някои дами може да бъдат подложени на специални свалки от началниците си. Разбира се, че ще постъпите точно и нещата ще са във ваша полза, ако не позволите на господина да ви вкара в леглото си. Очаквайте пари, материални придобивки и проблеми с вашия интимен партньор.
...

Пълния текст четете в печатното издание...

ТЕЛЕЦ

Упорити и точни, повечето от вас ще постигнат набелязаните цели, ако не са меркантилни. През тези силни дни не позволявайте да ви мислят за лениви. Практични сте и ще решите важни въпроси. Бъдете по-внимателни с личния си партньор. Не прекалявайте с амбициите си. Ако бъдете по-дипломатични, ще получите много от това, за което мечтаете. Нова интимна връзка ще ви направи истински щастливи. Ще имате шанс да промените много неща, стига добре да ги планирате. 
...

Пълния текст четете в печатното издание...

БЛИЗНАЦИ
Повечето от вас ще са раздвоени от поведението на мъж, на когото са имали голямо доверие. Налага се да ревизирате отношенията си. Около 7, 12 - посещение от колега или съдружник, чиито предложения няма да са на ниво. Общувайте с хора, които ще повдигнат самочувствието ви. Успехи в личния живот, за някои от вас свършва любовният маратон. За тези, които сериозно са хлътнали, се явява точната възможност за брак. Солидно запознанство, свързано с работата ви. Ако още не сте намерили подходящата, сега имате шанс да стартирате.
 ...

Пълния текст четете в печатното издание...

РАК
Дните ще дават много надежди за осъществяването на плановете ви. Срещите и новите контакти - делови и лични, ще са успешни и перспективни. Ще се наложи да решите въпроси, свързани с нова допълнителна работа. Ще се чувствате приятно с колегите си, с тях ще забравите грижите. Бъдете по-внимателни с финансите си, особено ако сте родени през юни. В средата на месеца обмислете сериозно нещата, свързани с влагане на пари. Не споделяйте интимните си планове. Любовта ви е крехка, пазете я. 
...

Пълния текст четете в печатното издание...

ЛЪВ
Обърнете по-голямо внимание на хората, с които работите, бъдете организирани, справете с разсеяността си. Ще получите ценна информация за човек, който ви интересува. С него ще усетите горещата тръпка на любовта. Ще имате чувството, че за първи път изпитвате толкова страст, но не бързайте с обвързването. Вихърът на любовта ще ви даде емоции, но е рано да търсите в нея сигурност. Ако не потиснете гордостта си, ще имате проблеми с началник. Бъдете по-резервирани към другите и не вярвайте на всичко, което ви обещават.
...

Пълния текст четете в печатното издание...

ДЕВА
Бъдете по-активни и не се спирайте пред трудностите. Не се заплитайте в интриги, които ще ви тласнат по пътя на бързи и съмнителни печалби и ще ви разделят с човека, който е до вас и ви дава сили. Известие за приятел или далечен роднина ще ви натъжи. Ако сте родени през септември, ще имат шанс за печалби. Бъдете по-резервирани към личности, които не са лоялни към вас. Избягвайте случайните флиртове. Вероятно на път ще започнете нова любовна връзка. Преследвате хармонията и ще я постигнете. Невероятни делови контакти.
 ...

Пълния текст четете в печатното издание...

ВЕЗНИ
Ако сте родени през септември, бъдете по-търпеливи и не мислете за почивка точно сега, някои делови неща трудно ще се реализират. В личния си живот също ще имате напрежение. Тези, които имат връзка с обвързана личност, ще са огорчени. Раздялата наближава. Свободните не трябва да мислят за кесията на партньора. Бъдете готови за професионална промяна. Очаквайте покана за път в страната. Около края на месеца се пазете от хора, които обичат алкохола. Много от вас ще са раздвоени в любовта. Не отлагайте изпити, периодът ви носи успех.
...

Пълния текст четете в печатното издание...

СКОРПИОН

Не проявявайте капризи. Не се предоверявайте. Пазете се от хора, които имат допирни точки с вашата работа и интереси. Те ще търсят контакт, за да ви ударят по слабото място. Бъдете предпазливи, за да не попаднете в капана на колега, който иска да ви измести. Неочаквано разбирате, че човека с когото сте от няколко месеца, има и друга връзка. Ще се разделите, да, но нека е без скандал. Ще се радвате на вълнуваща нова любов. Някои ще прекарат незабравими мигове с човека, когото обичат, и ще се радват на уважение.
...

Пълния текст четете в печатното издание...

СТРЕЛЕЦ
Имате известни проблеми в интимен план и ще се наложи да ги решите по-бързо. Справете се със своите трудности, не се нагърбвайте с товара на хората около вас. Дните са подходящи за промяна на работата ви. В края на месеца ще имате приятни срещи с хора, които ще ви помагат и ви обичат. Не бъдете неетични. Възможно да спечелите добри пари. Научете се да цените труда си. Уреждането на финансов въпрос ще ви отнеме доста много време, но всичко трябва да бъде проверено и подредено.
...

Пълния текст четете в печатното издание...

КОЗИРОГ
Настроението ви ще се променя твърде често, но това няма да спре устрема ви. Родените през декември да са по-въздържани, що се отнася до критиките. Не се инатете, защото точно инатът ви може да стане причина да пропуснете нещо много важно. Родените през януари ще трябва да преглътнат неочаквана и неприятна обида. Няма да ви е за първи път, нито за последен. Важното е да се измъкнете от кашата. Налага се да бъдете по-внимателни и по-прецизни. По принцип Овни ви спират тогава, когато има опасност да нагазите лука.
 ...

Пълния текст четете в печатното издание...

ВОДОЛЕЙ
Обърнете по-голямо внимание на учението. Направете промяна в екипа, с който работите. Необходимо е, за да увеличите доходите си. Необвързаните да обмислят нещата, свързани с нова любов. Възможно е срещата да се окаже специална и важна, дори съдбоносна за вас, но не бързайте с женитбата или съжителството. Бъдете по-внимателни и с ваша "приятелка", която може да ви причини интимна раздяла. Вероятно е да ви се наложи да се справяте с неочаквани битови проблеми. По принцип една нова личност може да промени живота ви.
 ...

Пълния текст четете в печатното издание...

РИБИ

По принцип това са дни, през които късметът няма да ви изневери. Може да проведете разговор и изяснете някои съмнения, свързани с човек, който не ви е кръвен роднина, но ви е близък. Постъпките му вече са непредсказуеми, но това си е за негова сметка. Не се опитвайте да се месите и да оправяте нещата. Няма да успеете. Ще имате приятелски срещи, ще се почувствате добре. Доста практично ще сте настроени, но се налага да внимавате с огнен знак. С Рак може да имате проблеми в семейството. Родителите ви ще имат нужда от подкрепа. 
...
 
Пълния текст четете в печатното издание...

РОСИАНА
На 13 ноември търсете по вестникарските сергии
Годишния хороскоп за 2009-а на в. “Лична драма” 

За пореден път Александрина ще ви изненада
с поразително точните си прогнози.
Какво поднася съдбата на всеки от вас – в работата, учението, любовта? Кой ще се радва на щастие, пари и благополучие и кой ще трябва да събере сили, за да преодолее драмата от предателството, изневярата, раздялата? Какво очаква българите на фона на задълбочаващата се  световна криза? Ще ни подмине ли финансовият колапс, ще ни пощадят ли природните стихии, ще престанем ли да се стряскаме от поръчкови убийства? Всичко това ще намерите в Годишния хороскоп 2009-а! 
Ето и някои от акцентите: 
Вавилонски хороскоп
Овен: Изневярата е неприятна, но раздялата ще е по-коварна
Телец: Търпението е вашето спасение, но не и бавенето
Близнаци: Стара любов пресича пътя ви
Рак : Хвърлете зад гърба си всичко незначително
Лъв: Не правете глобални промени
Дева: Стига пестеливост, живейте сега
Везни: Положителна промяна в живота ви
Скорпион: Сменяте сложната любовна тактика
Стрелец: Отстранявайте дипломатично дразнителите
Козирог: Задава се авантюрата на живота ви
Водолей: Не допускайте да ви поставят “под чехъл”
Риби: Възвръщате желанието си за нова любов 
Китайски хороскоп в годината на Бика 
Номерологичен хороскоп – всичко за вашата лична година 
Скъпоценни камъни и минерали - вашият талисман през 2009 г. за здраве, благополучие и любов Не пропускайте уникалния шанс да надникнете в бъдещето си само срещу 50 стотинки!
Водещи
заглавия


ДЖИНА СТОЕВА Колкото е по-недостъпен, толкова повече го искам ДЕНИЯ след Изневерявам дори и на себе си :))) Хем женен, хем подчинен Прекалено труден казус Секс със старата любов Наказание ли е, или благословия Не посягайте на себе си Дайте си шанс да преживеете любовта Или аз, или водка Търговище Иначе е страхотен любовник Фаталните симпатични таблетки Екстази не звучи екзотично ОРЛИН Обичам и да водя, и да ме водят РУСЛАН МЪЙНОВ Деца трябва да има, влюбването е бонус