Към последен брой »
Архив (Бр. 7 (130) 2010г. )

Секс без табу

Сирена в леглото

Маниак ме изкараха съседите


Маниак ме изкараха съседите

Моята мацка, казвам ви, е по-тиха от водата и по-ниска от тревата. В леглото обаче е истинска сирена. Крещи и стене така, че дори и глухата съседка отдолу е принудена да чука по тръбите на парното.
За всеки случай започнах да й запушвам устата с ... моята. Амо то не става непрекъснато, нали, нито пък през цялото време. Скоро, в най-дивия разгар на страстта, се дръпнах от нея, трябваше ми въздух, иначе желанието щеше да ме довърши. Забравих за всичко на света освен за вълшебницата под мен.
Отначало нищо не разбрах, само чух някакво свистене в ушите си - моята Светла викаше толкова силно, сякаш й оставаха пет минути до взривяващия оргазъм. За съседите това време беше достатъчно, за да извикат не само полиция, но и "бърза помощ". Докато се опитвахме да обясним всичко на неканените гости, получих доста юмруци по лицето.
Ченгетата ме оставиха на мира, но съседите и до ден днешен се побутват и шепнат зад гърба ми: "Маниак!" Ние със Светла се смеем и нощем разиграваме сценките на маниака и неговата жертва. За да поддържаме този имидж, от време на време пазаруваме в секс шоп.

Маниaка

Намерих си, каквото исках


Секс след женитбата ли? Вятър работа. Женена съм от 4 години, родих и дете... Удоволствието в леглото започна да изчезва още преди година.
Отвратително се чувствах, докато бях бременна. Виждах се в огледалото на какво приличах, но ако мъжът ми проявяваше поне малко интерес към мен, ако ме искаше поне от време на време през тия месеци, всичко щеше да е различно. А то какво?! От мига, в който разбра, че съм бременна, Пламен забрави, че съм нормална жена, и започна да гледа на мен като на кокошка, която мъти. Честно казано, може би от хормоните или де да знам точно от какво, в началото на бременността имах адска нужда не просто от внимание и ласки, а от секс. Класически, стандартен, страстен секс. Първо опитах със закачки и намеци, които преди работеха между нас. Нищо и половина. Все едно мъжът ми от няколко думи: "Ще имаме дете...", стана импотентен. След това започнах директно да го свалям, все едно сме гаджета от онзи ден, накрая директно му казах, че искам да правим секс. Той ме погледна почти ужасено, все едно му бях съобщила, че си търся любовник. То си беше и така, де, но за тази цел пак бях избрала него...
Отблъскваше ме, макар и не така категорично, и след като родих. Аз няколко месеца нямах и нужда от него като мъж, защото не знаех на кой свят съм - тежко раждане, след което останах сама с бебето, бабите бързо му се нарадваха и се изпариха, а Пламен работеше наистина много. В момента, в който се опомних и поисках да си върна мъжкото му желание, той се премести да спи в хола, защото бебето му ревяло по цяла нощ.
Разбира се, че първата ми мисъл беше за любовница.
...

Пълния текст четете в печатното издание...

Едната е за пред хората


Моля да остана анонимен. Не защото правя секс с жена си, която е на 50. Не и защото я описвам такава, каквато е. Не и защото собственият ми пенис се възбужда от собствената ми съпруга... Само заради нея, да не вземе да се разсърди нещо.
Сутрин, като стана, тя вече е гримирана, облечена в елегантен костюм, свежа и готова да излети от дома ни с думите: "Миличък, ти си супер!" Вечер обикновено не я дочаквам в леглото, защото са й много дълги процедурите: душове, маски, кремове, стягащо бельо, пижами, дори не нощници, под които всеки нормален мъж може да пъхне я ръка, я крак, я нещо друго... Искам да я пипна на голо, не дава. И все бърза да загаси лампата. Повече от двайсет години сме заедно, а вече не помня кога за последно я видях съвсем без дрехи, кога стояхме под душа, вкопчени един в друг... Разбирам, остарява, трупнала е килограми, появил се е целулит. Ама и аз много отдавна бях Аполон. Жена ми обаче иска да е вечно млада. Поддържа се, ходи на фитнес, масажите и козметиките й са си живо разорение.
Ако ви кажа за какво най-много копнея, ще ми се смеете. Не за секс, който да смае жена ми. Не! А за банална вечеря: салата, ракия, пържола и пържени картофки... Ако й кажа, тя ще ми направи всичко, но няма да хапне и залък, различен от някой треволяк. Ще се чукне с мен за наздраве и толкоз - алкохолът носи много калории! Абе, лудост, казвам ви! Че то огледалото да не е единственото удоволствие в този живот, бе! Сатарае се за мен, разбирам. Оценявам това, но все пак трябва някаква мяра, а. Аз живея с нещо като робот. Какво да правя, свикнах, но все пак  трябва да призная, че с нея ми е студено в леглото. Тя се заиграва, прави ми гъдел със секси черни чорапи, едни напърчени сутиени и разкопчани ризки... Абе, мамка му, тя не ми е секретарка, жена ми е! Искам я гола! Да я подържа в ръце, да я поощипя, да я целуна по любимата бръчица. А така не мога да разбера с кого се забавлявам в тъмното. Моят отказва да се вдига за тази ледена кралица.
Веднъж се прибрах вкъщи в необичайно за мен време. Отворих тихичко вратата - исках да изненадам жена си. Погледнах през пролуката на открехнатата врата...
...

Пълния текст четете в печатното издание...

Отпред и отзад


Едва ли има човек с моя проблем, но ако някой може да ми помогне да го преодолея, нека го направи. Пишете ми чрез списанието.
На 38 години съм, имам дъщеря на 17. Мъжът ми е добър за пред хората, от богато семейство. Когато се оженихме, всички ми завиждаха. Той е красавец, умен и успяващ бизнесмен, не пие и не пуши. От работа си идва вкъщи... Но истината е, че този брак е пълен провал. Омъжих се девствена и бях нетърпелива какво ще се случи в първата брачна нощ. Ужасно ми е и досега да си я спомням, но трябва да ви разкажа, за да разберете какво преживявам. Мъжът ми дойде, разсъблече ме и ме просна в леглото по корем. С две думи, обезчести ме, но не там, където трябва, а отзад. Заболя ме, беше ми обидно и гадно. Помислих, че просто е пил повече и затова е така. След няколко дни, както се бях навела за нещо, той се приближи, дръпна бикините ми, пъхна палеца си отзад... И каза: всичко е наред, хайде! Замъкна ме в леглото и пак ме бутна по корем.
Макар и омъжена, останах девствена почти година. Казвах му, че ме боли и че не ми харесва, а той отговаряше: "Потърпи!" Сега вече знам, че още тогава си е имал любовник. За мен се беше оженил за пред хората. След една година и моите, и неговите родители започнаха да говорят, че искат внуци. И на мъжа ми все пак му се наложи да ме лиши от девственост истински.  Всичко беше много грубо и гадно. След този секс той побягна в банята и се ми, ми, ми... Часове! Още няколко пъти му се наложи да направи този подвиг, но не фатално дълго, защото бързо забременях.   Роди се дъщеря ни. Порасна. Не напуснах мъжа си, но и не бях жена с него. Един път си тръгнах рано от работа, не се чувствах добре. Като се прибрах вкъщи, от стаята на дъщеря ми чух недвусмислени стонове. Първо помислих, че мъжът ми е довлякъл любовника си! Гадина мръсна! И то не къде да е, а в нейната стая! Мръсник!
Залепих се за вратата и много леко я открехнах. Само дето не припаднах...
...

Пълния текст четете в печатното издание...

Смяна на ролите


В събота мъжът ми пак отиде на риба, аз - както винаги - останах да вкарам в ред къщата. Накрая приготвих вечеря, че гладен мъж е нещо наистина страховито.
По едно време си помислих колко хубаво щеше да бъде, ако можеше поне веднъж да си сменим ролите! Аз да отида на риба, а той да чисти, да пере, да готви. Пък и в леглото не би било зле да му покажа кой командва парада! Защо трябва винаги аз да се подчинявам? Защо всичко се случва само тогава, когато онова нещо в гащите му прошава? Ако не прошава, има да си ча-а-акам...
Посрещнах мъжа си с тази идея: днес си сменяме ролите! Аз ставам Венци, той - Мери! Той така се изненада, че не успя да възрази. Хапнахме, аз бързо се изтегнах на дивана пред телевизора и изкрещях: " Мери, донеси ябълки!" Той ми донесе. "Днес е твой ред да миеш чиниите" - обявих аз и той покорно отиде в кухнята. На няколко пъти го пришпорвах: "Мери, какво се мотаеш? Няма да те чакам! Целият съм се надървил..." Тези думи така ме подпалиха, че вече нямах търпение да измие тъпите чинии. Шашнат от това предложение, Венци дотърча, за да види какво и къде ми се е надървило... Дръпнах го в леглото, легнах върху него и впих устните си в неговите. В същото време бръкнах в боксерките и задишах в ухото му: "Къде е моята катеричка? Какво ми прави сладкото дупенце?" И решително продължих да действам. Мъжът ми окончателно се предаде, лежеше под мен и само стенеше: "Венци, почакай, почакай, не толкова бързо..." Отдавна подозирах, че съвсем не е зле да бъдеш мъж. Но не очаквах, че на мъжа ми ще му хареса женската роля.
Понякога се сменяме. Само на риба не ходя. Но командвам парада в кревата. Това е!

Мери

Когато ми липсва


Сега Косьо, съпругът ми, е в продължителна командировка. Винаги съм дружила с мъже и той никога не е имал нещо против. Този път обаче едва беше заминал, и един наш общ познат започна да пуска слухове за мен, че въртя романи едва ли не с половината му прятели.
Ако си позволя след работа да изпия с някого една бира у дома, край - на следващия ден всички шушукат, че съм срутила блока от секс с него. Бързам да кажа, че в това няма грам истина. Клюките сплита един и същи човек. И ужасното е, че това е най-добрият приятел на мъжа ми! Той, разбира се, ще разкаже всички свои предположения на Косьо. Не мисля, че ще успее да ни скара, но все едно, гадно е най-вече защото е лъжа. Мислех си да разбия мутрата на "доброжелателя", но разбрах, че не си струва. Кажете ми обаче как да сложа този човек на мястото му? И най-важното, защо въобще му трябва да се рови в личния ми живот?
Значи един мъж може да излиза с жени дори и ако тe не го провокират, не кокетничат, не флиртуват. Обратното обаче не е възможно, не е позволено, просто не става. Всяка от нас, която движи с някого, е свалячка, кучка, мръсница. Е, не! Това просто не мога да го смеля! Може би когато мъжът ми го няма, трябва да ходя рошава, мърлява, негримирана, подпухнала от тъга по него, в смотана тениска и мръсни маратонки? И да каня вкъщи не по-малко от трима мъже, за да играем белот? И когато те решат, аз да изтичам до магазина за бутилка ракия? 
Нали, ако съществуват приятелство и общи интереси, полът не е толкова важен. Аз се занимавам с музика, спорт, компютри и мотоциклети, жени с подобни интереси няма чак толкова много. Пък и някак сбъркан е този наш женски пол като цяло.  Затова не смятам за грешно общуването с приятели от мъжки пол и от кръга на Косьо включително. Повтарям, че с повечето от тях се познавам от години и с нито един не съм имала сексуални контакти. Неведнъж сме "увисвали" по гаражи и тавани, играли сме, пили сме, сглобявали сме и сме разбивали това-онова. И без грам пошлост! Но специални "госпожи" винаги са се намирали. Може би именно те пият бира с мъжете с една едничка цел. Аз обаче просто не съм от тях. Дори и някой да се беше опитал да ме щипе по задника, щях отдавна или да съм го сложила на мястото му, или просто да съм го изритала...
 
Пълния текст четете в печатното издание...

Със, без и около някой мачо


На О  години 
"Да-а-а! Струпали се около мен и ме зяпат! Не сте ли виждали новородени момиченца? О, мама дойде, тя ме храни... Спокойствие!" 
На 5 години
"Ох, защо и аз не мога като Жоро? Днес с Ива и Мими опитахме да пишкаме прави, за да бием Ники и Марти в състезанието по пишкане." 
На 10 години
"Абсолютни изроди! Глупаци! И защо ги пускат в училище? Пепо цяла седмица ме удря с чантата си по главата - влюбил се бил в мен, а на мен ми харесва Калоян. Написах му бележка, а той помисли, че е от Ива... Пълни кретени!"  
На 13 години
"Край. Свършено е с мен. Аз съм мутант. Всички отдавна имат цикъл, само аз не! И къде са ми гърдите?! Всеки ден ги меря и ям зеле - пърдя като слон, но те не растат и не растат! Мими вчера се целува истински, с език! Казва, че е хубаво, но...  мирише на бира. Обеща да ни научи и нас. Кога най-после ще ми дойде мензисът?"
На 16 години
"Аз съм задръстенячка! Всички отдавна правят секс, а аз ходя с пъпки! Вчера бяхме на вилата на една приятелка и едва не ми се случи, но... Каръкът си е карък!"
На 20 години
"Ама че тъпо... Ти кой си? А, Сашо... Казваш, че аз и ти снощи у вас... Да, бе! Къде са ми били очите, пияна ли съм била? Нищо не си спомням. Ако е било секс, окей. Сега баста! Не си ми интересен! От утре няма да пия, няма да пуша и ще правя секс само с познати, и то готини мъже!"
На 25 години
"Защо не ми предлага брак? Три години сме заедно! Къде ще намери друга глупачка, която си играе с него на медицинска сестра и го спасява всеки път, когато умира за секс? Само да не си въобразява, че ще ми се измъкне! Няма да стане!"
На 30 години
"Господи, защо се вързах с този глупак?! Само пет години от сватбата и вместо мъж - оплешивяващ пудинг! Защо ли бях любезна с майка му? Имам спешна нужда от любовник - млад и загорял. М-м-м... Престани да хъркаш, утре съм на работа!"
На 45 години
"Вчера изневерих на мъжа си със съседа по вила - налетя ми, докато опитвах да запаля барбекюто. Срам ме е, но... Уикендите на открито са фантастични! Ох!"
На 60 години
"Дърт глупак, отиде при секретарката. Къде ще се скриеш от мен? Кой ще следи дали си вземаш лекарствата и ще ти накисва лененото семе, къде си тръгнал с тоз висок холестерол? Върна се, а? Любовта си е отишла? Естествено!"
На 80 години
"Защо ме зяпате! Не сте ли виждали старица? За Бога, махнете завещанието!"

Една дама с опит

За рождения ден


За рождения ден ми подари нов лаптоп и... приятелката си Кети.
Поседяхме, поговорихме, пийнахме, а после жена ми се присламчи към Кети. Такъв лесбоспектакъл изиграха пред очите ми, че свят ми се зави! Не съм от желязо и разбрах, че моята съпруга съвсем не е против тройка в секса. И го правихме - цялата нощ, без да ни мигне окото.
Сутринта жена ми беше бясна и почти изрита Кети през вратата, после се нахвърли отгоре ми с юмруци. Явно вече беше забравила, че всъщност инициативата беше нейна, подаръкът и идеята за 36-ия ми рожден ден - също.
Оттогава мина повече от половин година, а тя само ме тормози: "Аз исках да те проверя! А ти се оказа същият, както всички останали мъже!" Това не ми е ясно. Тя на какво разчиташе? Аз съм мъж все пак и ако ми навират някоя в ръцете, защо да отказвам?
Някак се помирихме с жена ми...
...

Пълния текст четете в печатното издание...

Имам го и на паркинг, и на урок по френски

Той е животът
Имам го и на тъмен паркинг, и на урок по френски

Има такъв човек. И не само един. ТОЙ е за дискретност и удобство.
Неговата длъжност в живота ни е трудно да бъде определена. Да е приятел - не е приятел. Да е любовник - не е любовник. По-скоро е момче на повикване. Само че е зрял мъж и много умен при това. Идва, когато го повикам. Или се обажда, когато пожелае. Кани ме на всякакви глезотии у тях и извън града. Според настроението си кара колата и гали коленете ми. Спира на тъмен паркинг и целува всичко, което е между краката ми. Може спешно да ме извика в кабинета си и да смъкне ципа на панталона си, навеждайки устата ми там, където я иска.
ТОЙ не ме товари с проблеми, с клюки, с планове. Но непременно ще ми каже новините и винаги някой нов и адски смешен виц. Защото обича да се смея. Обича да ме кара да се чувствам специална. Обича да ме разсъблича и да ме облича. Обича да пие с мен, да пуши с мен, да танцува с мен, да прави секс с мен - по всякакво време и на всякакви места. Обича дори, преди да отиде на работа, да се отбие у нас за кафе с френска любов. И после денят му е супер!
ТОЙ може би не ми е никакъв. Но напук на теориите практиката продължава да съществува: кани ме на кино, на събиране с приятели, на кратко пътуване, на бърз секс на задната седалка... С него ми е приятно и едното, и второто, и третото. ТОЙ знае много, може да ухажва красиво и да сваля нетърпеливо. Не ме уморява нито с постоянното си присъствие, нито с дългото си отсъствие.
ТОЙ има една чудесна особеност: когато е до мен, е до мен. Дава ми абсолютно вълшебното усещане, че няма да изчезне някъде, няма да ме зареже, няма да ме накара да се чувствам излишна. Ако телефонът му звъни - той няма да отговори или ще отговори, че ще закъснее. И докато закъснява, ще продължи да е с мен.
ТОЙ е най-доброто лекарство срещу миналото и илюзиите, които провалят бъдещето. Без да иска нещо в замяна, той ще дойде и няма да ме утеши, а ще ти покаже как може да бъде иначе. С него бързо става хубаво. Защото знам, че за него съм такава, каквато съм. Той никога не се сравнява нито с моите бивши, нито с тези след тях. Просто е до мен: веднъж в месеца, веднъж на половин година, веднъж в живота ми. Живее, диша и ме иска. Дали ме обича? Дори не се питам.
ТОЙ ми дава повече от любов.

Александра


По време на секс


Нелеката участ на жените в преследване  на близки отношения понякога прилича на работата на миньор. При жените, оказали се в леглото на съблазнителен самец - три пъти повече. Тоест на тях им е позволено да грешат не повече от три пъти. Четвъртата грешка е... еднопосочен билет през вратата.
* Първото, изясни намеренията си. Ако целта на среднощната ти визита при него е истинското физическо удоволствие, не се преструвай, че си дошла за нещо друго. Не си струва да губите време и да обсъждате вкуса на току-що отворената бутилка испанско вино. Просто преминете нататък.
* Когато виното и музиката плавно преминат в целувки, не преигравай с гримаси от сорта "Аз не съм такава!". Играта на недостъпна девственица е просто смешна. Той иска да те целува, целувай го и ти. Не стискай зъби, за да спреш атаките му. Въздухът е нажежен достатъчно, ти си почти разсъблечена, дишате като след бягане на сто метра... Забрави и се отдай на насладата. Сексът не е компютърна игра, на финала на която героят спасява принцесата, а акт на взаимно удоволствие. * Край. Вие сте голи. До леглото има бутилка и две чаши. Не преигравай, бъди естествена! Ти не си призована да изпълниш дълга си към родината, нито пък днешното ти посещение преминава под девиза "Чукай ме, похотливо животно, щом не можеш без това!".
* За да избегнеш възможните грешки при изпълнението на  "бонусната задача", тоест оралния секс, не го възприемай като бягане на дълги разстояния. Той именно е онзи случай, в който най-добрият начин да постигнеш отличен резултат е да забравиш за резултата. Заради физиологичните си особености мъжът при всички случаи ще получи своите "15 минути слава". Но не всеки може да отгатне твоите предпочитания. Не се оставяй без десерт.
И така, ти безпогрешно си извървяла пътека към плътските радости.  Но това все още не означава, че сега всичко е наред. Немалко перспективни срещи не са се състояли просто защото някой е направил съдбовна грешка. Нали не искаш да си този някой?

Водещи
заглавия


ТАНЯ БОЕВА И без Тузаря щастието е възможно ИНА - момичето на Като се омъжих на 21, аз не спрях да живея "Ожени се за мен" Не мога да го кажа С мъжа си се разведох, но със сина не мога Съдбата ми се подиграва Щастливи и без любов? Защо не Сирена в леглото Маниак ме изкараха съседите ЛАЗАР КИСЬОВ Любовта се изпява лесно БОРИС ДАЛИ Палатка горе, палатка долу... МОНИКА ВАСИЛЕВА Отслабнете без диети